Qeverisja Vendore bashkë për Vjosën

Kryetarët e bashkive të luginës kanë bashkuar forcat kundër hidrocentraleve në lumin e Vjosës

Dokumentari - Historia e Vjosës

Një dokumentar për lumin e fundit të "egër" në Evropë

Përdorimi i ekspertizës shkencore në promovimin e ekosistemeve unike të natyrës shqiptare

Ditët e Biodiversitetit në lumin Vjosa

Lidhja e fëmijëve me natyrën

Edukimi mjedisor - mjeti efikas për ndërgjegjësimin e brezit të ri

Trofta Kontinentale

Iniciativa të reja për të mbrojtur speciet e rrezikuara

Lajme & Aktivitete

WaterDay

Dita Botërore e Ujit: Grupimi “Të mbrojmë lumenjtë” kërkon Moratorium të hidrocentraleve në Shqipëri.

++HEC-et gjenerojnë konflikte në komunitetet e prekura dhe shkatërrojnë mjedisin në mënyrë të pakthyeshme++ Tiranë, 22 mars 2017. Me rastin ...
Lexoni Më Tepër…
Capture

Vjosa në “Le Courrier des Balkans”-portali frankofon i Ballkanit reportazh për çështjen e HEC-it të Poçemit

Portali frankofon i Balkanit "Le Courrier des Balkans" ka publikuar nje reportazh për Vjosën dhe përpjekjet e komunitetit e mjedisorëve ...
Lexoni Më Tepër…
IMG-20170315-WA0003_00

Mbahet Seanca e dyte përgatitore e HEC Poçem

U mbajt sot seanca e dyte përgatitore e HEC Poçem në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë, në Tiranë. Në ...
Lexoni Më Tepër…

Veprimtaria

 
                            ***Blue Heart***
 
                                ***Aktiv***
 
                             ***Help Cso***

Multimedia