Përfshihu

Eventet

Në këtë dritare ju mund të informoheni në çdo kohë për aktivitetet tona të radhës dhe në të njëjtën kohë mund t’ju bashkoheni atyre duke dhënë në këtë mënyrë kontributin tuaj në çdo rast. Informimi paraprak i këtyre aktivieteve ju...

Read more ...

Vullnetarët

Kjo dritare i dedikohet atyre që janë të interesuar t’i bashkohen grupit të vullnetarëve, pavarësisht nga profili. Ju do të përfshiheni në aktivitetet, projektet dhe nismat tona dhe do të fitoni njohuri, eksperiencë dhe kënaqësinë e të punuarit me një...

Read more ...

Dhuroni

Jeni dashamirës i natyrës dhe ajo që po ndodh me të ju shqetëson? Atëherë bëhuni dhe ju pjesë e saj duke dhënë kontributin tuaj. Çdo ndihmë e juaja vlerësohet dhe ndikon në bashkëjetesën e shëndetshme të njeriut me natyrën dhe...

Read more ...