Dhuroni

Jeni dashamirës i natyrës dhe ajo që po ndodh me të ju shqetëson? Atëherë bëhuni dhe ju pjesë e saj duke dhënë kontributin tuaj. Çdo ndihmë e juaja vlerësohet dhe ndikon në bashkëjetesën e shëndetshme të njeriut me natyrën dhe rritjen e ndërgjegjësimit ndaj çështjeve mjedisore. Më poshtë ju mund të gjeni të dhënat tona të llogarisë bankare ku ju mund të jepni kontributin tuaj finanaciar:

 

Protect-the-Environment

 

 

 

Llogaria për donacionet:

Qendra për Ruajtjen e Ekosistemeve Natyrore në Shqipëri (EcoAlbania)

Banka Kombëtare Tregtare / Rr. Kavajes, P2R, Tiranë – Shqipëri

Nr. i llogarisë ALL: 431003590

IBAN (ALL): AL5720511313003590CLOTCLALLA

IBAN (EUR)AL6720511313003590CLOTCFEURC

SWIFT: NCBAALTX