Publikimet

Njoftime për shtyp

Këtu do të gjeni njoftimet e fundit, që lidhen me projektet, fushatat, nismat dhe aktivitetet tona. Në këtë dritare janë publikuar njoftimet për shtyp në lidhje me të dhëna të reja për çështje të ndryshme mjedisore dhe kryesisht lidhur me...

Read more ...

Aktivitete

Aktivitetet i japin zë projekteve tona. Kjo është dritarja ku të gjitha aktivitetet pasqyrohen me hollësi dhe në kohë reale. Këtu mund të gjeni përshkrimin e aktiviteteve të realizuara gjatë gjithë veprimtarisë tonë në kuadër të projekteve të ndryshme. Na...

Read more ...

Raportet

Këtu do të gjeni raporte të ndryshme lidhur me çështje të rëndësishme mjedisore.  Zë të veçantë do të zënë raportet shkencore të hartuara në kuadër të projekteve në zbatim. Gjithashtu këtu do të gjeni edhe raporte në lidhje me ekosistemet,...

Read more ...

Buletini

Buletini përmban një përmbledhje të informacioneve kryesore lidhur me projektet, aktivitetet dhe nismat tona. Ky buletin informues shpërndahet çdo gjashtë muaj tek ndjekësit tanë me anë të mjeteve të ndryshme të komunikimit (si: posta elektronike, media sociale, etj). Read More

Read more ...

Fletëpalosje & Postera

Në këtë dritare ju do të mund të gjeni materialet tona të informimit dhe ndërgjegjësimit si postera, fletëpalosje, etj. Këto materiale janë në dispozicionin tuaj të plotë dhe mund t’i shkarkoni dhe shpërndani në çdo kohë. Në këtë mënyrë edhe...

Read more ...