Koncerti "Mos ma prek Vjosën"

Tiranë: 4000 njerëz në koncert për lumin e fundit të paprekur në Evropë

Dokumentari - Historia e Vjosës

Një dokumentar për lumin e fundit të "egër" në Evropë

Përdorimi i ekspertizës shkencore në promovimin e ekosistemeve unike të natyrës shqiptare

Ditët e Biodiversitetit në lumin Vjosa

Lidhja e fëmijëve me natyrën

Edukimi mjedisor - mjeti efikas për ndërgjegjësimin e brezit të ri

Trofta Kontinentale

Iniciativa të reja për të mbrojtur speciet e rrezikuara

Lajme & Aktivitete

Aleko Miho, biolog / Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës

Mjedisi shqiptar në udhëkryq – çfarë mund të përmirësohet

Nga Aleko Miho Rruga e ndjekur në gjithë këtë periudhë tranzicioni për shfrytëzimin e pasurive natyrore dhe mbrojtjen e mjedisit ...
Lexoni Më Tepër…
Foto: HEC-i “Rrapuni 3 & 4” në Shqipëri than tërësisht 4.5 km të shtratit të lumit poshtë digës, Qershor 2017. © Petr Hlobil

Studimi i fundit i Bankwatch: HEC-et e vegjël të financuar nga Evropa po shkatërrojnë peizazhet në Shqipëri

++ Dy HEC-e të financuar nga Bankat Evropiane po shkaktojnë dëme të konsiderueshme në natyrë dhe në jetesën e banorëve ...
Lexoni Më Tepër…
Vjosa merr mbështetje nga Konfederata e Industrive Shqiptare © Gernot Kunz

Konfederata e Industrive Shqiptare kërkon ndalimin e planeve të digave në lumin Vjosa

Kundërshtimi ndaj  hidrocentraleve të projektuara në lumin Vjosë po merr mbështetje të mëtejshme. Në një letër të hapur drejtuar Ministrit ...
Lexoni Më Tepër…

Veprimtaria

 
                            ***Blue Heart***
 
                                ***Aktiv***
 
                             ***Help Cso***

Multimedia